Informació exclusiva per a: ${Recipient.contact.fullname[0]!""}${Recipient.account.name[0]!""}

Febrer 2019 | 40 

FORMACIÓ
Cecot formarà dependents de comerç 
Més de 80 joves s'han interessat en participar en el programa SINGULARS que Cecot Formació ha posat en marxa sota el lema "Jove, forma't i ocupa't". Una de les especialitats en que es podran formar aquests joves serà dependent/a de comerç.
Els altres sectors seran: serveis bàsics d'hostaleria i manteniment industrial. En total podran participar uns 60 joves d'entre 16 i 29 anys.
SINGULARS té com a objectiu afavorir l'entrada o reincorporació de les persones joves aturades al món laboral i alhora vol donar resposta a la necessitat de personal qualificat en aquest sectors per manca de relleu professional.
La formació està estructurada en tres etapes:
  1. Acollida, orientació i disseny del full de ruta de l'itinerari personal de cada participant.
  2.  Desenvoluparan accions, tant d'orientació com de formació, que inclouen formació professionalitzadora a mida, actuacions de desenvolupament personal i d'enfortiment del paper social del jove.
  3. La tercera etapa serà l'acompanyament a la inserció.
El programa és una iniciativa del Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc de la iniciativa d'ocupació juvenil i que compta amb el finançament del Fons Social Europeu.
Més informació aquí.
MÉS NOTICIES
Entrades gratuïtes per l'eShow Barcelona
Cecot Comerç disposa d'entrades per als associats que vulguin visitar la fira eShow Barcelona, que se celebra el 12 i 13 de març al pavelló 1 de Montjuïc de Fira de Barcelona. Per aconseguir les entrades podeu enviar un correu a la secretaria de Cecot Comerç. Per més informació clica aquí.
Setmana del Comerç  del 25 al 31 de març
Cecot Comerç participarà en la tercera edició de la Setmana del Comerç, que organitza el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, CCAM. La Setmana del Comerç vol ser el punt de trobada del sector i es combinaran espais d'intercanvi d'experiències, plataformes de reflexió, espais de foment d'idees i activitats arreu del territori . Més informació aquí
Un cas d'èxit de Reempresa en l'alimentació
La Carnisseria Maria Conill de Sant Joan de les Abadesses ha canviat de propietari. La reemprenedora, Irene Serrat, destaca que un acompanyament inicial del cedent ho és tot per conservar els clients i el bon funcionament del negoci. Aquest és un cas d'èxit del programa Reempresa, promogut per la Cecot i Autoocupació. Més detalls en aquest enllaç.
L'etiquetatge al Dia Mundial de Consumidor
La xarxa Local de Consum impulsa un any més una campanya comunicativa coincidint amb el Dia Mundial del Consumidor, que se celebra el 15 de març. Aquest any se centrarà en l'etiquetatge dels productes alimentaris frescos, com a garantia de seguretat per als consumidors. Més detalls en aquest aquí.
HA ESTAT NOTÍCIA
TV3 explica el projecte APEU's
El Telenotícies Comarques de TV3 ha explicat aquest mes de febrer que son les Àrees de Promoció Econòmica Urbana, APEU's, arran de la presentació de l'esborrany del futur projecte de llei, en la que va participar Cecot Comerç.  Per veure la notícia sencera cliqueu aquí.

 
El concepte Nou Retail d'Alibaba pot ser la clau
Per Alibaba, "Nou Retail" vol dir combinar el millor del món de les botigues físiques amb el comerç electrònic i les tecnologies que faciliten les compres d'una forma senzilla, personalitzada i divertida. Segons Alibaba, aquesta aposta pot ser clau per l'èxit del comerç al detall. Podeu ampliar aquesta informació aquí.
Més compra online i amb més confiança
L'Ecommerç continua guanyant adeptes a Espanya i també augmenta la confiança dels usuaris, segons l'estudi realitzat per Showroomprive i Confianza Online. El comprador és un home (54,51%) i una dona (45,49%) majoritàriament entre 36 i 55 anys i de Madrid, Andalusia i Catalunya. Totes les dades aquí.
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't