Setembre 2018 | 35 

Manresa acollirà una jornada d'activitats i conferències sobre la Reempresa

La capital del Bages acollirà aquest proper dimarts 9 d’octubre la cinquena edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a persones empresàries i a emprenedors/es de la Catalunya Central que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.

L’acte s’estructurarà en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa, un espai de matchings, on els participants disposaran de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci i una activitat d’Elevator Pitch, un espai innovador pensat perquè empresaris que volen vendre la seva empresa puguin donar-la a conèixer en poc més de tres minuts a possibles emprenedors que es puguin plantejar reemprendre-la.

Si tens un comerç, ets a punt de jubilar-te i no tens relleu o vols fer créixer la teva empresa adquirint-ne una que ja estigui en funcionament no et pots perdre aquesta jornada d'activitats i conferències.

Manresa agafa el relleu de la Matinal a Igualada, que va organitzar el passat mes de març el mateix format d’acte i que va reunir a més de 100 participants provinents d’Igualada, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès. Un total de 15 empresaris cedents i 2 assessors de CaixaBank van participar a l’espai de matchings, el que va suposar la generació de 40 processos amb diferents reemprenedors.

El Centre de Reempresa de Catalunya ha posat en marxa una pàgina web (matinal.reempresa.org) on, qui ho vulgui, encara pot inscriure’s i informar-se sobre les diferents conferències i activitatsde la jornada.

Dimarts 9 d'octubre de 2018
Palau Firal de Manresa


Programa:
10h. Acreditacions
10.15. Reempresa: mercat d'oportunitats
11h. Conferències:
Compra la millor empresa!
Com vendre la meva empresa?
12h. Espai de matchings
14h. Clausura

Consulta aquí tota la  informació i inscriu-te a l'acte