Maig 2018 | 31 

Per què reemprendre una parada de mercat?

Des de mitjans del 2017, la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona i el Centre de Reempresa de Catalunya treballen junts per tal d’impulsar la reempresa i facilitar la transmissió de parades de mercat a la província.

La realitat és que els mercats municipals són, a Catalunya, un referent territorial i comercial, fortament vinculat als pobles i ciutats. Són espais ideals per portar-hi a terme una activitat comercial de valor vinculada a productes d’alimentació i altres productes complementaris i compatibles de màxima qualitat.

Reemprendre una parada de mercat presenta grans avantatges per a la persona emprenedora: menys incertesa i més probabilitat d’èxit, possibilitat de triar entre diferents espais de venda, disponibilitat de magatzems i cambres frigorífiques en condicions òptimes, espais de càrrega i descàrrega, etc.

El Centre de Reempresa de Catalunya t’ofereix un marketplace on hi podràs trobar parades en funcionament que busquen un nou reemprenedor així com també parades disponibles gestionades pels ajuntaments.

Inscriu-te a reempresa.org/mercatsmunicipals per rebre més informació! Un equip de consultors del servei t’ajudarà en la cerca d’oportunitats i t’assessorarà sobre el procediment d’adquisició de cada cas.