Octubre 2017 | 24 

“El comerç català està en les millors condicions per assumir el repte de les noves tecnologies”

Entrevista a Cristina Escudé, presidenta de Cecot Comerç

Cristina Escudé és una empresària d’èxit. Dirigeix una important xarxa de comerços distribuïts pel Vallès i el Barcelonès dedicats al mon de la infància: mobles, roba, joguines, complements, etc. Escudé també és la presidenta de Cecot Comerç, des d’on es vol impulsar i fomentar el sector. Actualment representa a més de quatre mil empreses i 150.000 treballadors.

La transformació digital és el nou repte que, a parer de Cristina Escudé, haurà d’afrontar el comerç català no només per no perdre 15a Jornada de Comerç, que se celebrarà el proper 6 de novembre a la seu de la patronal catalana, centrarà el debat en el comerç i les noves tecnologies.

Com està afectant la transformació digital al retail català?
La transformació digital és l’eina que permet al petit comerç afrontar els reptes que ens plantegen els nous hàbits de consum.
Les pàgines web, el pagament electrònic, la venda online… és tecnologia que ja tenim als nostres comerços i que ens ofereixen transversalitat. Són recursos que ben gestionats ens permeten competir amb les grans empreses del comerç. Però a més, nosaltres també podem accedir a productes tecnològics que ens ajudaran a completar la informació que tenim sobre el nostre client. El petit comerç també pot fer campanyes de màrqueting per aconseguir una bona posició en el mercat. Només necessitem les eines i les tecnologies digitals ens les donen.

Més...