Gener 2018 | 27 

Es posa en marxa el “Pla de Transmissió Empresarial als barris” de Reempresa i Barcelona Activa.

Barcelona Activa, en col·laboració amb el Centre de Reempresa de Catalunya, una iniciativa de la patronal Cecot, han posat en marxa el pla de “Transmissió empresarial als barris” amb l’objectiu de facilitar la transmissió de petits comerços i negocis de proximitat als barris de Barcelona.

Aquest pla està pensat tant per a les persones que estan valorant posar en marxa un negoci com per als empresaris/àries que per jubilació, per canvi de domicili o per un altre motiu personal han de deixar el negoci que un dia van emprendre.

L’OAE i Reempresa posen a l’abast dels reemprenedors i cedents de la ciutat de Barcelona assessorament personalitzat, informació per a dur a terme el procés de cessió i també accés a un mercat transparent d’empresaris/àries que cedeixen el seu negoci i persones emprenedores que cerquen un negoci per gestionar-lo.

Si creus que aquest servei et pot interessar, entra a www.reempresa.org  i omple el formulari de contacte. Un/a consultor/a de Reempresa es posarà en contacte amb tu.

 
La missió del Centre de Reempresa de Catalunya és la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.